Kurs – Att överflöda av Jesus i din vardag

Lördag 7 november 09.30- 13:00 inbjuder vi hela församlingen till en halvdag med olika praktiska seminarium om ”Att överflöda av Jesus i min vardag.”  Dagen handlar om hur vi tillsammans kan vara medvetna lärjungar till Jesus som på ett naturligt sätt gör andra till Jesu lärjungar precis där vi är och utifrån våra unika passioner och gåvor.  Eric och Anissa Haney håller i dagen och alla kan vara med!

För att kunna erbjuda ett Corona-säkert möte behöver du anmäla dig här nedan.

Schema för dagen

9:30 – Drop-in fika
10:00-10:10 Lovsång & bön
10:10- 10:50 – Seminarium 1: Vision & Att överflöda
10:50-11:30 – Seminarium 2: God – Dreams within your Streams
11:30-11:40 – Paus
11:40-12:20 – Seminarium 3: Where Your Stories Meet / Riffing on the Melody
12:20-13:00 – Seminarium 4: Enkelt och för Alla

Lilla Jag

Fredag den 11 september öppnas Lilla Jag igen! Vi har öppet kl 10-13, med sångstund vid 11-snåret.
Fikat kommer att stå framdukat från kl 10, och du kan ta med dig mat att värma i mikron.

Några riktlinjer för en corona-säkrare öppning:

• Har du eller ditt barn förkylningssymptom, får ni stanna hemma. Det gäller även om man bara är ”lite förkyld”. Blir man förkyld eller hängig under Lilla Jag, får man gå hem.
  • När du och ditt barn kommit in till Lilla Jag börjar ni med handtvätt. På toaletterna finns tvål och pappershanddukar.
  • Enbart vuxna tar av det uppdukade fikat, för att färre händer ska vara ”i maten”.
  • Vi har lite färre sittplatser där man kan äta, och får därför fika/äta i omgångar.
  • Vi vuxna hjälps åt att hålla avstånd.
  • Blir vi för många kommer vi sätta upp en Fullt-skylt på dörren, men man kan stanna och leka i trädgården.
  • Lilla Jag är en nötfri öppen förskola.

Alphakurs

Välkommen att utforska kristen tro på Folkungakyrkans Alphakurs.
Måndag 28 september kl 18.30 är en prova-på kväll där vi bjuder på fika och startar höstens Alphakurs.
Kursen är öppen för alla!

Ställ dina frågor till info@folkungakyrkan.org.

Öppen kyrka

Välkommen att träffa oss vid Folkungakyrkan. Vi bjuder på en kopp kaffe och ett samtal.

Vi ber gärna med och för dig!

Du träffar oss oftast varje tisdag och onsdag kl 16:00 – 18:00. Vi ses!

Gudstjänster

Vi firar gudstjänst på söndagar kl 11:00 och kl 12:30. Barnen är välkommen på Barnens gudstjänster kl 11:00. Vi har Corona-anpassade gudstjänster där vi håller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal platser. Således behöver du anmäla dig. Anmälan släpps tisdagar kl 14:00 på hemsidan. Läs gärna igenom våra riktlinjer först!

Vi kommer hålla bokade platser fram till kl 11:10. Vid anmälan, fyll i för- och efternamn. Vill du få ett bekräftelsemail på din anmälan måste du fylla i din e-postadress när du anmäler dig. Notera att systemet enbart godkänner en anmälan per e-postadress. Behöver du komplettera din anmälan rekommenderas att använda en annan e-postadress alternativt ingen e-postadress.

För att delta i Barnens gudstjänster, behöver både barn och de vuxna som behöver vara med sina barn, anmäla sig till Barnens gudstjänster.

För att avanmäla dig eller om du har frågor hör av dig till info@folkungakyrkan.org.